ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των έκτακτων μέτρων ενημερώνουμε πως η επικοινωνία με το Κέντρο Κοινότητας θα γίνεται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία και πριν επισκεφτείτε το Κέντρο Κοινότητας καλέστε στο 2445042091 και στο email: kentro_koinotitas@mouzaki.gr

 

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 11.03.2020 «,Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.(ΦΕΚ Α' 55 11.3.2020)»:

 

Για το ΚΕΑ και το επίδομα στέγασης προβλέπεται παράταση ενός μήνα στην ισχύ τους. Δηλαδή για τις περιπτώσεις που απαιτείται η υποβολή νέας αίτησης για την καταβολή του επιδόματος κατά το μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους, οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν έως τέλος Απριλίου.

 

Όσον αφορά το επίδομα γέννησης αναστέλλονται για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο οι προθεσμίες στις περιπτώσεις κατάθεσης δικαιολογητικών στα Κέντρα Κοινότητας .

 

Τέλος, αναβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 η συνεδρίαση των υγειονομικών επιτροπών των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) για την εξέταση αιτήσεων παράτασης αναπηρικών παροχών σύνταξης. Στις περιπτώσεις λήξης, μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, δικαιώματος σε παροχές λόγω αναπηρίας και εφόσον εκκρεμεί, χωρίς υπαιτιότητα των ενδιαφερομένων, στις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές των ΚΕ.Π.Α. Ιατρική κρίση κατ΄ εφαρμογή της διάταξης του προηγούμενου εδαφίου, παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η καταβολή της αναπηρικής παροχής.

 

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

<<ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ>>