Ο Δήμαρχος

Αγαπητοί φίλοι, και φίλες

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Μουζακίου. Ο Δήμος Μουζακίου μέσω της ιστοσελίδας του στο Διαδίκτυο φιλοδοξεί να προσφέρει, με ταχύτητα και ποιότητα, ενημέρωση, πληροφορίες, για την περιοχή, για το έργο της Δημοτικής Αρχής, για θέματα που αφορούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των Δημοτών έτσι ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε με αξιώσεις τις απαιτήσεις των καιρών. Οι δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση ανοίγουν με τη φροντίδα του Δήμου μας , μια νέα πύλη στην ενημέρωση των Δημοτών, των επισκεπτών αλλά και των απανταχού φίλων της περιοχής μας.

Ένας Δήμος με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και υπέροχο φυσικό κάλλος, το φιλόξενο Μουζάκι με τα Τοπικά του Διαμερίσματα και οι φιλόξενοι κάτοικοί του σας καλωσορίζουν στις σελίδες του Δήμου Μουζακίου.

Εκτός από τα αξιοθέατα και άλλες πληροφορίες, στόχος μας είναι ο καθένας να μπορεί να ενημερωθεί για το πού πρέπει να απευθυνθεί για να διεκπεραιώσει οποιοδήποτε αίτημά του προς τις Υπηρεσίες του Δήμου. Ακόμη επιθυμούμε να καθιερώσουμε διάλογο με τους Δημότες μας για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και να εφαρμόσουμε έτσι ηλεκτρονικά, μία μορφή άμεσου Δημοκρατικού διαλόγου. Το εκσυγχρονιστικό προφίλ του Δήμου Μουζακίου είναι πλέον ορατό σε κάθε δραστηριότητά του. Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί μέσα στους ηλεκτρονικούς διαδρόμους για να δημιουργήσουμε το Δήμο Μουζακίου του μέλλοντος.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί προνομιακό πεδίο ενότητας και δημιουργίας. Είναι μία μορφή εξουσίας που πηγάζει από τον πολίτη για τον πολίτη. Ωστόσο, η οικονομική κρίση και η κρίση θεσμών και αξιών δημιούργησε ανασφάλεια, δικαιολογημένο θυμό στην κοινωνία και σαφώς κρίση του πολιτικού συστήματος. Η Αυτοδιοίκηση όμως ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών γιατί έχει άμεση επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της.

Βαίνοντας, λοιπόν, σε μία νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση συναντηθήκαμε με δημότες από όλο το δημοκρατικό φάσμα, δημότες με διαφορετική ιδεολογική και κομματική ταυτότητα, με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στον τόπο μας αλλά και με νέους, ανήσυχους δημότες που με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή διάθεση θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό τους για το καλό του τόπου μας. Ανθρώπους που θα ενώνουν και δεν θα διχάζουν, θα συνθέτουν και δεν θα διαλύουν, ανθρώπους που θέτουν ως προτεραιότητα τους το κοινό καλό έναντι του ατομικού συμφέροντος, που επιδιώκουν τη συνεργασία, τη συναίνεση, τη σύγκλιση. 

Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση από την αρχή του Καλλικράτη. Γνωρίζω τις ανάγκες ,τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας, του Δήμου Μουζακίου. Αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του δήμου μας, το κοινό καλό. Είχα όμως και την ευκαιρία να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου
Θεοφάνης Στάθης


ΕΠΩΝΥΜΟ: Στάθης

ΟΝΟΜΑ: Θεοφάνης

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: Δημοσθένη

ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ: Όλγα

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 24/6/1976

To 2011 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου

Το 2011-2014 διετέλεσε Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου

Το 2015 έως το 2018 ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου έργων 

Τον Ιούλιο και Αύγουστο του 2019 διετέλεσε Δήμαρχος Μουζακίου ως αντικαταστάτης του Δημάρχου, Κωτσού Γεώργιου που παραιτήθηκε

Στις εκλογές του Μαΐου του 2019 εκλέχτηκε Δήμαρχος και ανέλαβε καθήκοντα Δημάρχου το Σεπτέμβριο του 2019.