ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         Μουζάκι   27-12-2010

ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                                 Αριθμ. Πρωτ:   22881

ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ταχ.Δ)ση: Μουζάκι Καρδίτσας

Ταχ.Κώδικας: 43060 Μουζάκι

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Μουζακίου διακηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» (πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίου κίνησης, βενζίνης super και βενζίνης αμόλυβδης) για τις ανάγκες του Δήμου Μουζακίου και των ΝΠΔΔ του Δήμου για το οικ. έτος 2012 με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις % σε ακέραιες μονάδες στη μέση μηνιαία τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων ή τον αρμόδιο φορέα όπως ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, προϋπολογισμού 165.500,00 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.)

Ο Διαγωνισμός θα γίνει την 20 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Παρασκευή στα γραφεία του Δήμου Μουζακίου , ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .

Ώρα έναρξης του διαγωνισμού η 10:00 και ώρα λήξης των προσφορών η 11:00

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά για  όλα τα προς προμήθεια είδη του προϋπολογισμού, είτε ανά Δημοτική Ενότητα παράδοσης των καυσίμων είτε  για όλες τις Δημοτικές Ενότητες, υποβάλλοντας την αντίστοιχη εγγυητική επιστολή  συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση η προμήθεια θα γίνεται μόνο  εντός των ορίων του Δήμου Μουζακίου.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του προϋπολογισμού και ορίζεται στο ποσό των :

Α) Για τη Δημοτική ενότητα Μουζακίου στο ποσό των 5.089,12 €

Β) Για τη Δημοτική Ενότητα  Παμίσου στο ποσό των 2.544,56 €

Γ) για τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης στο ποσό των 2.544,56 €,

κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Μουζακίου , στο τηλέφωνο 24453-50134,  κ..  Κωνσταντάκη Ελένη.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος θα επαναληφθεί χωρίς δεύτερη ανακοίνωση στον τύπο στις 27 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Παρασκευή την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

 

Γεώργιος Κωτσός