Λαϊκή Συνέλευση στο Ριζοβούνι

Λαϊκή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Ριζοβούνι παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού, του προέδρου του Δημοτικού Συμουβλίου κ. Φροξυλιά, των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσιρογιάννη και Τζιβέλη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεσιανού και των Τοπικών Συμβούλων Ριζοβουνίου κ. κ. Κοσκινιώτη και Μπουρντούβαλου.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Θεοχάρης στην τοποθέτησή του ανέφερε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι αγρότες με τον ΤΟΕΒ Σελλάνων και ζήτησε από το Δήμαρχο να δημιουργηθεί ΤΟΕΒ στο Ριζοβούνι.
Επίσης σημαντική αναφορά έκανε στη δημιουργία 2 θυροφραγμάτων, στην αγροτική οδοποιία, στον καθαρισμό των αποστραγγιστικών καναλιών και την τακτοποίηση των εγκατελλειμένων αγροτικών μηχανημάτων στην περιφέρεια του χωριού.
Ο κ. Κωτσός στην τοποθέτησή του ανέφερε πως ο Δήμος θα είναι στο πλευρό των Αγροτών και σημείωσε πως η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την ίδρυση ΤΟΕΒ σε κάθε Τοπική Κοινότητα. Επίσης συμφώνησε με τον πρόεδρο για την κατασκευή 2 θυροφραγμάτων και ζήτησε από την Αντιδήμαρχο κ. Τσιρογιάννη να γίνει εκτίμηση του κόστους ώστε να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό. Για την αγροτική οδοποιία ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι εκπονείται συνολική μελέτη από το Δήμο Αγροτικής οδοποιίας, ενώ επεσήμανε ότι ο μηχανολογικός εξοπλισμός το Δήμου αξιοποιείται στο μέγιστο δυνατό βαθμό για να δίνει άμεσες λύσεις όπου απαιτούνται.