Σύσκεψη της Δημοτικής Αρχής με τους επαγγελματίες

Ήδη ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις της περιοχής έχει προχωρήσει στην έκδοση ενός χρηστικού τουριστικού οδηγού, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και πλέον σχεδιάζεται η βελτίωσή του και η επανέκδοσή του.

Επίσης μετά από τη συζήτηση προέκυψε η αναγκαιότητα να συνταχθεί και ένας χρηστικός επιχειρηματικός οδηγός της περιοχής, ο οποίος θα περιλαμβάνει το σύνολο των επιχειρήσεων του Δήμου Μουζακίου και θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του νέου τουριστικού οδηγού.

Εκείνο που επισημάνθηκε με έμφαση είναι η σπουδαιότητα της συνεργασίας των επιχειρήσεων μεταξύ τους, κυρίως στην προώθηση των τοπικών προϊόντων όπως είναι το τυρί, τα λουκάνικα, το τσίπουρο κλπ.

Ένα από το ζητήματα που έθεσαν οι επαγγελματίες προς το Γραμματέα του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Τσουβέλα ήταν και η τοποθέτηση πινακίδων στις εισόδους του Νομού μας που θα κατευθύνουν τους επισκέπτες προς την περιοχή του Μουζακίου και της Αργιθέας και εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι το ζήτημα αυτό ήδη προωθείται προς επίλυση.

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες ξανά στο Δημαρχείο προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι νέες εκδόσεις του τουριστικού οδηγού και του επιχειρηματικού οδηγού, ενώ παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση της μελέτης που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Μουζακίου για την ανάπλαση του Πάμισσου ποταμού, ώστε να ξεκινήσει η κοινωνική διαβούλευση γι’ αυτό το σημαντικό έργο.