O Δήμος Μουζακίου διοργανώνει δωρεάν πρωτοβάθμια οφθαλμολογική εξέταση

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 03/06 η οφθαλμίατρος Δρ.Μαρία Πευκιανάκη, στο πλαίσιο της εθελοντικής της προσφοράς στους δημότες.
Συγκεκριμένα, η κ.Πευκιανάκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου και μέσω των κοινωνικών δομών «Κέντρο Κοινότητας» και «Βοήθεια στο σπίτι», θα προσφέρει εθελοντικά, ανα τακτά χρονικά διαστήματα, δωρεάν πρωτοβάθμια οφθαλμολογική εξέταση σε ενήλικες και παιδιά.
Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η συντοπίτισσα μας και διακεκριμένη οφθαλμίατρος Δρ. Μαρία Πευκιανάκη, προσφέρθηκε να παρέχει εθελοντικά, δωρεάν πρωτοβάθμια οφθαλμολογική εξέταση στους δημότες μας. Τέτοιες πράξεις αλτρουισμού μας χαροποιούν ιδιαίτερα, καθώς μέσα  από την προσφορά γινόμαστε μια καλύτερη κοινωνία».
Η κ.Πευκιανάκη κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο, δήλωσε: «Ευχαριστώ  τον Δήμαρχό μας κ.Στάθη,  που μου έδωσε την ευκαιρία να προσφέρω στο τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ. Η φύση της εξειδίκευσής  μου επιβάλλει να είμαι σε μεγάλα αστικά και ιατρικά κέντρα, αλλά ποτέ δε ξεχνώ την όμορφη περιοχή μας και με την πρώτη ευκαιρία την επισκέπτομαι».
Η πρωτοβάθμια οφθαλμολογική εξέταση από την Δρ.Μαρία Πευκιανάκη για τον μήνα Ιούνιο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/06 και ώρες 10:00 – 17:00, στο Κέντρο Κοινότητας Μουζακίου (πλησίον της Μαθητικής Εστίας).
Τηλέφωνο για ραντεβού (καθημερινά 10:00 – 14:00): 6977736176 (Ρούλα Ευθυμίου, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»)