Μίσθωση ενός ακινήτου Διαμερίσματος 80 τ.μ. το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αντ.Βασιλείου στο Μουζάκι .

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμαρχος Μουζακίου ως διαχειριστής της περιουσίας Αθ.Ανδρέου ,βάσει της αριθμ.92)1997 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας γνωστοποιεί στους ενδιαφερομένους ότι δέχεται προσφορές για τη μίσθωση ενός ακινήτου Διαμερίσματος 80 τ.μ. το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αντ.Βασιλείου στο Μουζάκι .

1. Αρχική τιμή του μισθώματος ορίζεται σε 117 € μηνιαίως.

2. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως κατά ποσοστό 2% τουλάχιστον στο εκάστοτε καταβαλλόμενο μίσθωμα

3. Το μίσθωμα είναι πληρωτέο εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μήνα χωρίς όχληση από τον εκμισθωτή.

4.O πλειοδότης πρέπει να προσέλθει με εγγυητή για την υπογραφή του συμφωνητικού και σε περίπτωση μη υπογραφής του επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με τρία επιτευχθέντα μηνιαία μισθώματα.

5. Όποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να το δηλώσει ευθύς κατά την έναρξη της δημοπρασίας και να παρουσιάσει το νόμιμο προς τούτο πληρεξούσιο, αλλιώς θεωρείται ότι πλειοδοτεί για δικό του λογαριασμό.

6. Για να γίνει δεκτή προσφορά, πρέπει να υπερβαίνει τον ελάχιστο όρο, ή μετά την έναρξη της δημοπρασίας το εκάστοτε αποτέλεσμα αυτής, κατά δύο τοις εκατό (2%) τουλάχιστον του ελαχίστου όρου.

7. Το μίσθιο θα χρησιμεύσει ως κατοικία.

8. Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να διατηρεί το μίσθιο σε καλή κατάσταση και είναι υπεύθυνος για κάθε βλάβη ή φθορά και δεν μπορεί να επιφέρει ουσιώδεις αλλοιώσεις στο μίσθιο, ούτε να ενεργήσει σ΄ αυτό μεταρρυθμίσεις που μεταβάλλουν την αρχική του σύσταση, ούτε να το χρησιμοποιήσει για σκοπό διαφορετικό από τον αρχικό του

9. Το μισθωτή βαρύνουν όλες οι δαπάνες για υδροληψία, φωτισμό, δημοτικά τέλη κάθε μορφής, καθώς και δαπάνες κάθε μορφής για την συντήρηση του ενοικιαζομένου. Οι δαπάνες για επισκευές, ακόμη και για τις ίδιες τις αναγκαίες, βαρύνουν αποκλειστικά το μισθωτή. Επίσης το μισθωτή βαρύνουν και οι δαπάνες για τη θέρμανση, καθώς και ολόκληρο το αναλογούν ποσοστό χαρτοσήμου και εισφοράς υπέρ Ο.Γ.Α και τα τέλη ύδρευσης ή άλλου ισοδυνάμου τέλους ή φόρου που τυχόν θα θεσπισθούν. Ο μισθωτής υποχρεούται να διατηρεί σε καλή κατάσταση το μίσθιο ώστε να λειτουργεί με τις πλέον άριστες προϋποθέσεις.

 

 

Μουζάκι 13-12-2013

Ο Δήμαρχος Μουζακίου

ως διαχειριστής του Κληροδοτήματος

 

 

 

Κωτσός Γεώργιος