ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μουζάκι 12/2/2014

ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. : . 2873

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2014

Ο Δήμαρχος ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ διακηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» (πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίου κίνησης και βενζίνης αμόλυβδης) για τις ανάγκες του Δήμου ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, για το οικ. έτος 2014 με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τις %, σε ακέραιες μονάδες στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων ή τον αρμόδιο φορέα όπως ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, προϋπολογισμού 198.457,18€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%). Ο Διαγωνισμός θα γίνει την του μήνα Μαρτίου του έτους 2014 ,ημέρα Παρασκευή στα γραφεία του Δήμου ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .

Ώρα έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 10.00 και ώρα λήξης των προσφορών η 11.00.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά για όλα τα προς προμήθεια είδη του προϋπολογισμού, είτε ανά φορέα και Δημοτική Ενότητα παράδοσης των καυσίμων είτε για όλους τους φορείς και τις Δημοτικές Ενότητες, είτε για κάθε είδος ή για όλα τα είδη υποβάλλοντας την αντίστοιχη εγγυητική επιστολή συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση η προμήθεια θα γίνεται μόνο εντός των ορίων του Δήμου Μουζακίου.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί της προϋπολογιζόμενης δαπάνης ή της αναλογικά προϋπολογισθείσας δαπάνης για τις ποσότητες και τα είδη που επιθυμεί να διαγωνισθεί, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή Γραμμάτιο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι κρατήσεις υπέρ ασφαλιστικών ταμείων επιβαρύνουν την αναθέτουσα αρχή. Ο νόμος αναφέρεται σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Συνεπώς στην κατηγορία αυτή δεν εντάσσονται οι προμήθειες που αναφέρονται σε καύσιμα που προορίζονται για θέρμανση.

Είναι δυνατή η παράταση της σύμβασης, ύστερα από συμφωνία των συμβαλλόμενων μερών, μέχρι την ανάδειξη νέου προμηθευτή και την υπογραφή της νέας σύμβασης, στο μέτρο που δεν θα υπάρξει, κατά τον χρόνο της παράτασης, υπέρβαση των ποσοτήτων που καθορίζονται στην διακήρυξη, ως και περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ,στο τηλέφωνο 2445350118.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Κωτσός Γεώργιος

Συνημμένα Αρχεία

Τεύχος Διακήρυξης

Τεχνική Μελέτη