ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ (LED)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Πληροφορίες : κ. Κρούπης Νικόλαος
Τηλέφωνο : 2445350116
FAX : 2445350120
e-mail : n.kroupis@mouzaki.gr

 

Μουζάκι 07-11-2013
Αρ. Πρωτ.: 21448

Ο Δήμος Μουζακίου

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Πρόχειρο Διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια με τίτλο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ (LED)».
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Μουζακίου (Καραϊσκάκη 1, 43060 Μουζάκι, Καρδίτσας), τη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 και από ώρα 10:00 πμ (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών).
Η προμήθεια έχει συνολική διάρκεια δύο (2) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και συνολικό προϋπολογισμό 73.185,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (59.500,00 ευρώ προ ΦΠΑ 23%).
Η προμήθεια χρηματοδοτείται από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ «Πράσινο Ταμείο».
Η προμήθεια περιλαμβάνει φωτιστικά σώματα τύπου “LED” εξοικονόμησης ενέργειας που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τα φωτιστικά τύπου “LED” μηδενίζουν τις εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και επιτυγχάνουν τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, εξοικονομώντας ενέργεια σε ποσοστό πάνω του 70%.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείτε η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 2.975,00 € (ευρώ) και ισχύς τουλάχιστον 90 ημερών, από την επομένη της διενέργειας του
διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 4 (τέσσερις) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού.
Η διάθεση των Τευχών της Διακήρυξης γίνεται από το Δημαρχείο Μουζακίου (Γραφείο Εισπρακτόρων, τηλ. 2445350134 υπόψη κα. Κωνσταντάκη) και η παραλαβή της γίνεται είτε αυτοπροσώπως είτε με ταχυμεταφορά (στην περίπτωση αυτή όμως ο Δήμος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για την έγκαιρη και σωστή παράδοσή της). Οι παραλήπτες της Διακήρυξης θα πρέπει να συμπληρώνουν σχετικό έντυπο με τα στοιχεία των ενδιαφερομένων (όπως επωνυμία, διεύθυνση,
τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), έτσι ώστε ο Δήμος να έχει στη διάθεσή του πλήρη κατάλογο όσων παρέλαβαν τη Διακήρυξη, για την περίπτωση που θα ήθελε να τους αποστείλει τυχόν συμπληρωματικά έγγραφα ή διευκρινίσεις επ’ αυτής.
Τα έξοδα των δημοσιεύσεων θα βαρύνουν τον ανάδοχο της προμήθειας.
Η παρούσα περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου
Μουζακίου και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση http://www.mouzaki.gr.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Διαγωνσμός για την προμήθειας "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ (LED)"

Περίληψη Διακήρυξης

Τεύχος Διακήρυξης

Τεχνική Μελέτη