ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                 
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                                        Μουζάκι 07/04/2022
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                            

                                               Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                                          9η

Για  τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσογιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Ζαρνακούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
1.    Βακουφτσή Πέτρο (Μαγούλας)
2.    Ανδρέου Χρήστο (Γελάνθης)
3.    Μπεμπέ Παύλο (Λαζαρίνας)
4.    Φασιανό Ιωάννη (Φαναρίου)
5.    Κορώνη Γεώργιο (Ελληνοπύργου)

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος την 11η Απριλίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων στη Τ.Κ. Μαγούλας.
2.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας μειοδοτικής προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου με σκοπό τη στέγαση της δομής «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ-ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ» του Δήμου Μουζακίου.
3.    Περί έγκρισης επικαιροποίησης του προϋπολογισμού της μελέτης «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΓΕΛΑΝΘΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 08/2016).
4.    Περί έγκρισης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της ΔΕΥΑ Μουζακίου στην πρόσκληση του ΥΠΕΝ του πυλώνα ανάκαμψης «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» στον άξονα προτεραιότητας 1.4 με τίτλο δράσης «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.
5.    Περί εκχώρησης αρμοδιοτήτων από τη ΔΕΥΑ Μουζακίου στο Δήμο Μουζακίου και σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΔΕΥΑ Μουζακίου και Δήμου Μουζακίου για την υλοποίηση της πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΓΕΛΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» στον άξονα προτεραιότητας 1.4 με τίτλο δράσης «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ» της πρόσκλησης του ΥΠΕΝ του πυλώνα ανάκαμψης «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ».
6.    Περί έγκρισης προσλήψεων στο Δήμο Μουζακίου στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2022 και έγκριση δυνατότητας πλήρωσης θέσεων από επιλαχόντες προηγούμενης προκήρυξης.
7.    Περί έγκρισης έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπόλογου υπαλλήλου για τη μετατόπιση παροχής με αριθμό 41599388-01 στη Τ.Κ. Φαναρίου και χορήγηση νέας παροχής ισχύος 15kVA με αριθμό 41605777-01, σύνδεση στο δίκτυο μέσης/χαμηλής τάσης ακινήτου στη Τ.Κ. Ελληνοπύργου.
8.    Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης