ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                 
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                                        Μουζάκι 17/12/2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                              

                                           Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                                     40η

Για  τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Φούντα Γεώργιο (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστα Γεώργιο (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Γκινή Επαμεινώνδα (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πατσιαούρα Ιωάννη (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Πολυμερόπουλο Χρήστο Μάριο  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Νομικών Προσώπων
1.    Καραμπέκου Μαρία (ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ)
2.    Γέρμανο Γεώργιο (ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μ.)

Τους κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
1.    Σπανό Κωνσταντίνο (Πρόεδρος Τ.Κ. Μαγουλίτσας)
2.    Καραμπέκος Ευάγγελος (Πρόεδρος Τ.Κ.Κρανέας)
3.    Σακκά Ιωάννη (Πρόεδρος Τ.Κ.Παλαιοχωρίου)
4.    Κακανή Ηλία (Πρόεδρος Τ.Κ. Λοξάδας)

Σας προσκαλώ σε τακτική  συνεδρίαση που θα γίνει την 21η Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί συγκρότησης επιτροπής διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016, για το έτος 2022.
2.    Περί συγκρότησης επιτροπής για τις Ενστάσεις Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο  221 του Ν. 4412/2016, για το έτος 2022.
3.    Περί συγκρότησης επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν. 4024/2011, για το έτος 2022.
4.    Περί συγκρότησης επιτροπών παραλαβής προμηθειών, εργασιών και γνωμοδότησης για το έτος 2022.
5.    Περί έγκρισης των πρακτικών διενέργειας φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την πολυετή εκμίσθωση δημοτικού αγροτεμαχίου στη Τ.Κ. Μαγουλίτσας.
6.    Περί έγκρισης των πρακτικών διενέργειας φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αγροτεμαχίου στη Τ.Κ. Κρανέας.
7.    Περί έγκρισης των πρακτικών διενέργειας φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων στη Τ.Κ. Παλαιοχωρίου.
8.    Περί έγκρισης των πρακτικών διενέργειας φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων στη Τ.Κ. Μαγουλίτσας.
9.    Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου (υπόθεση Ο. Κωνσταντάκη).
10.    Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για νομική συνδρομή Αντιδημάρχου.
11.    Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου (υπόθεση επιβολής προστίμου από το Σώμα Επιθεωρητών & Ελεγκτών ΥΠΕΝ).
12.    Περί απόδοσης πάγιας προκαταβολής των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων (Παλαιοχωρίου και Λοξάδας) του Δήμου Μουζακίου.
13.    Περί έγκρισης της αριθ. 39/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ», περί «έγκρισης απολογισμού και ισολογισμού οικονομικού έτους 2020».
14.    Περί έγκρισης της αριθ. 36/2021 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) περί «τροποποίησης του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου».
15.    Περί έγκρισης της αριθ. 46/2021 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) περί «αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2021».
16.    Περί ης της αριθ. 47/2021 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) περί «έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης τεκμηρίωσης εσόδων-δαπανών της ΔΗΚΕΔΗΜ και ψήφιση του ετήσιου προγράμματος δράσης για το έτος 2022».
17.    Περί έγκρισης της αριθ. 48/2021 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) περί «ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων της ΔΗΚΕΔΗΜ οικ. έτους 2022».
18.    Περί έγκρισης της αριθ. 49/2021 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) περί «έγκρισης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (ΟΠΔ) της ΔΗΚΕΔΗΜ οικ. έτους 2022».
19.    Περί έγκρισης α)του οδικού χάρτη για τη σύσταση & λειτουργία αναπτυξιακού οργανισμού στη Δυτική Θεσσαλία (Μελέτη Βιωσιμότητας), β) του σχεδίου καταστατικού του Οργανισμού, γ)της συμμετοχής του Δήμου Μουζακίου στο Μετοχικό Κεφάλαιο του Οργανισμού και δ) παροχή εξουσιοδοτήσεων για της απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες.
20.    Περί κατάρτισης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022 έπειτα από την ενσωμάτωση του σχεδίου στην ηλεκτρονική βάση του ΥΠΕΣ και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικον. έτους 2022.
21.    Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2021.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης