Ευρεία σύσκεψη συλλόγων στο Δήμο Μουζακίου για τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

•    Συμμετείχαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, ο εμπορικός σύλλογος Μουζακίου και τα σχολεία της περιοχής

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μουζακίου όπου συμμετείχαν το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου που ασχολείται με τον Πολιτισμό, η ΔΗΚΕΔΗΜ, ο εμπορικός σύλλογος Μουζακίου, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής και οι διευθυντές των σχολείων με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Μουζακίου.
«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ που αποδεχθήκατε την πρόσκλησή μας και είστε σήμερα, εδώ στο Δημαρχείο. Στόχος της σημερινής μας συνάντησης είναι να συντονίσουμε τη δράση μας και να τις εκδηλώσεις μας προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν’ όψει των Χριστουγέννων. Ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας και οι πολίτες μας και δεδομένων  των εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών για όλους μας είναι επιβεβλημένο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να λειτουργήσουμε με πνεύμα συνεργασίας και συμπληρωματικά ο ένας με τον άλλο, προκειμένου να παρουσιάσουμε το βέλτιστο  των δυνατοτήτων μας στις γιορτινές μέρες που έρχονται» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι πρόεδροι των συλλόγων και του εμπορικού συλλόγου και συνηγόρησαν στην όλη προσπάθεια συνεργασίας και συντονισμού, ώστε οι εκδηλώσεις να παρουσιάζουν τόσο χωρική όσο και χρονική διασπορά κατά τη διάρκεια των εορτών, με σκοπό να δίνεται η δυνατότητα τόσο στους μόνιμους κατοίκους των χωριών, αλλά και στους επισκέπτες που θα έρθουν στο Δήμο Μουζακίου να τις παρακολουθήσουν.
Παράλληλα απ’ όλους επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να υπάρξει διασύνδεση και με τις γιορτές που θα κάνουν τα σχολεία του Δήμου, σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου και της Φιλαρμονικής.
Επίσης αποφασίστηκε να εκδοθεί φυλλάδιο όπου θα αναφέρονται όλες οι εκδηλώσεις με χρονική σειρά, όπου θα αναφέρεται ο φορές που την εκδηλώνει, και  θα διανεμηθεί σ’ όλους τους κατοίκους, αλλά και στα ξενοδοχεία της περιοχής, ώστε να είναι σε γνώση όλων οι ευκαιρίες που θα υπάρχουν για διασκέδαση.