Άγνωστοι έκλεψαν μετασχημαστιστή και καταμετρητή άρδευσης στο Αγναντερό

Τεράστιες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι σε αντλητικό συγκρότημα του Αγναντερού, καθώς κατέστρεψαν το μετασχηματιστή της  ΔΕΗ, τον καταμετρητή ρεύματος, καθώς και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που υπήρχαν μέσα στον οικίσκο.
Η καταστροφική μανία των κλεφτών ήταν τόση που διέλυσαν στην κυριολεξία την όλη εγκατάσταση με συνέπεια να προκληθεί μεγάλη οικονομική ζημία τόσο στη ΔΕΗ, όσο και στο Δήμο προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες.
Επί τόπου μετέβη ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τη ζημιά που προκλήθηκε. Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιφέρειας Καρδίτσας, όπου συνάντησε τη Διοικητή του τμήματος κ. Στάθη και ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.
«Δυστυχώς ασυνείδητοι κλέφτες δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στο αντλιοστάσιο του Αγαντερού στον Πηνειό αφαιρώντας το μετασχημαστιστή της ΔΕΗ και καταστρέφοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Πέρα από το οικονομικό κόστος αυτής της αχαρακτήριστης ενέργειας υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα καθώς αρχίζει η αρδευτική περίοδος και όπως αντιλαμβάνεται κανείς η λειτουργία του αντλιοστασίου άμεσα είναι κάτι από παραπάνω επιβεβλημένη» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός