Επέκταση δικτύου ύδρευσης στο Φανάρι υλοποίησε ο Δήμος Μουζακίου

Ο Δήμος Μουζακίου, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο για την αυτοδιοίκηση, αξιοποιώντας το μηχανολογικό του εξοπλισμό, προχώρησε στην επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή «Μπαλτσιάκι» του Φαναρίου, δίνοντας λύση σ’ ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι 10 οικογένειες της περιοχής.
Πρόκειται για ένα χαμηλού κόστους έργο (ενώ αν εκτελούνταν με διαφορετικό τρόπο θα κόστιζε πολλαπλάσια χρήματα), που έγινε εξ’ ολοκλήρου με τα μηχανήματα του Δήμου, που έχει όμως τεράστια αξία, καθώς θα δώσει πόσιμο νερό  σε μία περιοχή περίπου 1.500 μέτρα από το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης
«Σε μία περίοδο που οι οικονομικοί πόροι της Αυτοδιοίκησης είναι ολοένα και λιγότεροι, εμείς ως Δήμος Μουζακίου, αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τις δυνάμεις που διαθέτουμε, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα των δημοτών μας. Έτσι αξιοποιούμε το μηχανολογικό εξοπλισμό μας και υλοποιούμε μικρά μεν, σημαντικά δε έργα για την τοπική μας κοινωνία.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.
Από την πλευρά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Μηνίτσιος επεσήμανε: «Ένα πολύ σημαντικό έργο για το Φανάρι πήρε  σάρκα και οστά,  δίνοντας λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης στους  κατοίκους της περιοχής «Μπαλτσιάκι. Αξιοποιήσαμε τα μηχανήματα του Δήμου και το προσωπικό και υλοποιήσαμε με μηδενικό κόστος ένα έργο που σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχε πολύ μεγάλο κόστος για το Δήμο μας»