Εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στο Mouzaki Palace, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου, ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ στα πλαίσια της νέας χρονιάς.
Tη βραδιά γέμισαν με ευχάριστες νότες οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου, υπό τη διεύθυνση της κ. Λαμπρογιώργου παίζοντας ένα πρόγραμμα από γνωστά Ελληνικά τραγούδια.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ  κ.Ζαρνακούπης Νικόλαος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης για την ανάπτυξη και την συλλογική τους εργασία καθώς και για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά τους στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου με την προσδοκία και τις ευχές ότι θα υπάρξουν και περισσότερες τέτοιες βραδιές.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στη σύντομη τοποθέτησή του επεσήμανε πως για τη Δημοτική Αρχή η ίδρυση και λειτουργία δομών που έχουν ως επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, παιδιά, ηλικιωμένους κλπ είναι  από τα μεγαλύτερα έργα που έχει επιτελέσει, καθώς κυρίαρχος στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος κ.Γ.Κωτσός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Μπαλατσός η αντιδήμαρχος κα.Φ.Τσιρογιάννη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. ,Τσιούμας Τόλια, Καρανίσας, Φροξυλιάς, Μπακρατσάς, Χατζηγούλας, και οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, Μουζακίου κ. Καλαμπαλίκης και Μαυρομματίου κ Γκινής, το μέλος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φούντας.