Απαίτηση των κατοίκων του Αγναντερού η δημιουργία ΤΟΕΒ

Παρουσία πλήθος κατοίκων, του Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κωτσού, των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσιρογιάννη, Τζιβέλη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φροξυλιά, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Καρανίσα, Ντόντου, Πάντου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Τσαφίτσα, των Τοπικών Συμβούλων κ.κ. Μπανάσιου και Καραντάνα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Αγναντερό με θέμα την ίδρυση ΤΟΕΒ.
Απ’ όλους τους παριστάμενους κατοίκους και παραγωγούς εκφράστηκαν σοβαρά παράπονα για τη λειτουργία του ΤΟΕΒ Σελάνων και καθολική απαίτηση ήταν να δημιουργηθεί ΤΟΕΒ στο Αγναντερό.
Η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρογιάννη εξήγησε τη διαδικασία ίδρυσης ΤΟΕΒ και ζήτησε να γίνει συλλογή υπογραφών απ’ όλους τους αγρότες του αγροκτήματος Αγναντερού προς αυτή την κατεύθυνση.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Κωτσός επεσήμανε πως διάθεση του Δήμου Μουζακίου είναι να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των αγροτών και να βοηθά προς κάθε κατεύθυνση. Ανέφερε πως έχει γίνει δέκτης πάρα πολλών παραπόνων για τη λειτουργία του ΤΟΕΒ Σελλάνων και τα παράπονα προέρχονται από τους αγρότες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο ΤΟΕΒ. Εξάλλου διαδικασία ίδρυσης ΤΟΕΒ έχει ξεκινήσει ήδη στις άλλες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μουζακίου.