48.000 ΕΥΡΩ για το Κλειστό Γυμναστήριο του Μουζακίου

Το ποσό των 48.000 ΕΥΡΩ εγκρίθηκε από τη Γ.Γ.Α. προκειμένου να πληρωθεί ο λογαριασμός που έχει καταθέσει ο ανάδοχος του έργου για τις εργασίες που έχει εκτελέσει μέχρι τώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μουζακίου.
Αυτή την ενημέρωση είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός που επισκέφθηκε γι’ αυτό το λόγο τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχει έστω και αυτή η μικρή ροή χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο έργο της ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου, ενός πολύπαθου έργου που έχει ξεκινήσει εδώ και μία δεκαετία και δυστυχώς λόγω έλλειψης πιστώσεων και άλλων προβλημάτων παραμένει ακόμη ημιτελές. » επεσήμανε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Κωτσός.
Στην επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός με τον ανάδοχο του έργου, μετά από αυτή την  εξέλιξη της διασφάλισης της ροής χρηματοδότησης του ζήτησε να επισπεύσει την ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε ο γυμναστήριο να παραδοθεί σε χρήση το συντομότερο δυνατό, καθώς πλέον έχει πραγματοποιηθεί το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των εργασιών.
Ο ανάδοχος με τη σειρά του επεσήμανε στον κ. Κωτσό το πρόβλημα που υπάρχει με τη στέγη του γυμναστηρίου, η οποία παρουσιάζει διαρροές και θα πρέπει να αποκατασταθεί πριν το έργο παραδοθεί στο Δήμο.
Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει εξέλιξη όσον αφορά τους λογαριασμούς που έχουν κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφορούν το έργο της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Γυμναστηρίου, μ’ αποτέλεσμα να έχουν σταματήσει και αυτές οι εργασίες.