Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η Οικολογική γιορτή στο Φανάρι

Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της οικολογικής γιορτής στο Φανάρι, στην οποία συμμετείχαν πολλοί δημότες η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μουζακίου κ. Τσιρογιάννη, ο Αντιδήμαρχος κ. Μηνίτσιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φροξυλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πολυμερόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ . Χατζηγούλας και πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κ.κ. Νικάκης, Καρδιτσιώτης και Μούτζιας.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου μετά το τέλος της γιορτής επεσήμανε τα παρακάτω:       

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οργανωτική επιτροπή της 11ης Οικολογικής Γιορτής και ιδιαίτερα τους κ. Τζέλα Χριστόφορο και Βασιλάκο Σωκράτη, και την αντιδήμαρχο Μουζακίου κ. Τσιρογιάννη Φανή, όπου επιμελήθηκαν τη διοργάνωση της Οικολογικής Γιορτής στο Φανάρι.


Ήταν η πρώτη φορά που έγινε μια τέτοια γιορτή στο χωριό μας, η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική και οι δημότες βρήκαν πολύ ενδιαφέροντα τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα Ζίου-Ζίτσου Τρικάλων της κ. Χαράς Γκονή , καθώς επίσης και το μουσικό συγκρότημα ΛΕΠΑΤΕ , οι οποίοι προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην όμορφη αυτή βραδιά.»