Ο Δήμος Μουζακίου πραγματοποιεί συνάντηση ενόψη της επικείμενης πληθυσμιακής απογραφής στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 και ώρα 20:00

Όπως σας είναι γνωστό από τις 10 έως 24 Μαϊου 2011 θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία απογραφής κτιρίων και πληθυσμού. Το διακύβευμα αυτής της διαδικασίας είναι μεγάλο γιατί η χρηματοδότηση των Δήμων γίνεται στην βάση των πληθυσμιακών τους δεδομένων. Στις στοχευμένες ενέργειες και προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής θεωρούμε πως πρέπει να καταβληθεί από τον καθένα μας το μέγιστο δυνατόν, έτσι ώστε να απογραφούν στο Δήμο μας όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι, διότι με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλιστούν πόροι από την πολιτεία για τη βελτίωση των υποδομών και όχι μόνον του Δήμου μας.


Για το λόγο αυτό την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 και ώρα 20:00 διοργανώνεται συνάντηση στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου, στην οποία θα παραβρεθούνε ο Δήμαρχος Μουζακίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Πρόεδροι Συλλόγων και διάφοροι Φορείς, προκειμένου να ενημερωθούνε για την απογραφή.

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ