Κατασκευάζεται ο αύλειος χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου Μουζακίου

Επίσκεψη στο χώρο του Κλειστού  Γυμναστηρίου Μουζακίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός με τους γονείς του Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου, το όνομα του οποίου θα φέρει το Κλειστό του Μουζακίου Εκεί διαπίστωσαν ότι το έργο έχει μπει στην  τελική ευθεία για την  ολοκλήρωση του, καθώς εκτός από τις εργασίες που γίνονται στο καθ’ αυτό το κτίριο έχει ξεκινήσει πλέον και το έργο της  διαμόρφωσης του αύλειου χώρου.

Εδώ να θυμίσουμε ότι το έργο της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του κλειστού γυμναστηρίου χρηματοδοτείται ξεχωριστά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μουζακίου.
Στο μεταξύ με γρήγορους ρυθμούς προχωρά και το έργο της ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου, καθώς ο ανάδοχος του έργου έχει τοποθετήσει και το παρκέ στο δάπεδό του.


«Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο έχει πολύ μεγάλες καθυστερήσεις που κυρίως οφείλονται στην ελλιπή του χρηματοδότηση διαχρονικά. Ευτυχώς μετά την κάλυψη των λογαριασμών που είχε καταθέσει ο ανάδοχος στη Γ.Γ.Α. πλέον συνεχίζει τις εργασίες του εντατικά και από τη νέα σχολική χρονιά το γυμναστήριο αναμένουμε να παραδοθεί σε χρήση στη μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας, όπως επίσης και στους αθλητικούς μας συλλόγους» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, ενώ την ικανοποίησή του εξέφρασε από την πλευρά του και ο πατέρα του Ολυμπιονίκη κ. Χρήστος Ταμπάκος.