Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Με ακόμα μεγαλύτερη προσμονή και γιορτινή διάθεση, ενημερώνουμε ότι το επίσημο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Μουζακίου μεταφέρεται για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στις 18:30 μ.μ., λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας που προβλέπεται για το Σάββατο. Στόχος μας είναι όλοι, μικροί και μεγάλοι, να απολαύσουν την εκδήλωση με άνεση και ασφάλεια, όπως αρμόζει στο ξεκίνημα των γιορτών.

Τη Κυριακή, η Κεντρική Πλατεία θα μεταμορφωθεί σε ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό, γεμάτο φως, χαμόγελα και εορταστική μουσική. Το άναμμα του Δέντρου σηματοδοτεί και φέτος την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων του «Τεχνόδρομου», αλλά πάνω απ’ όλα αποτελεί μια όμορφη ευκαιρία να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε ευχές και να μοιραστούμε τη μαγεία της πιο φωτεινής εποχής του χρόνου.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για να φωτίσουμε το Μουζάκι και να υποδεχτούμε με χαρά την εορταστική περίοδο.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Μαρία Καραμπέκου