Αθλητικοί αγώνες στο Ελληνόκαστρο

       Επιτυχία σημείωσαν οι αθλητικοί  αγώνες

στο Ελληνόκαστρο του Δήμου Μουζακίου

 

  

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελληνοκάστρου και φέτος οι ετήσιοι αθλητικοί αγώνες για μικρά και «μεγάλα» παιδιά στο γήπεδο του χωριού.

Οι εκδηλώσεις που τείνουν να γίνουν θεσμός πλέον περιελάμβαναν πέρα από τα σύγχρονα αγωνίσματα για τα μικρά παιδιά (ανώμαλος δρόμος, μπάσκετ κλπ), παραδοσιακά παιχνίδια όπως η «γουρούνα» (με τη συμμετοχή ανδρών), η «τρυγώνα» (με τη συμμετοχή γυναικών) , αλλά και αυτοσχέδια  παιχνίδια όπως οι νεροδρομίες κλπ.

Η συμμετοχή τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στις «κερκίδες» ήταν πάρα πολύ μεγάλη και ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γλεντής στο καλωσόρισμά του ανέφερε πως στόχος του συλλόγου μέσα από τους συγκεκριμένους αγώνες είναι να διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους κατοίκους του χωριού, αλλά και να θυμίζει τους μεγαλύτερους και να κάνει γνωστά στους μικρότερους τα παιχνίδια με οποία μεγάλωναν οι παλαιότερες γενιές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκούμας, Καλαμπαλίκης, Μπαλατσός και Ζαρνακούπης, η πρόεδρος του Τ.Σ. Ελληνοκάστρου κ. Μακρή, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Αμυγδαλής κ. Καρκανιάς, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλής κ. Μπακλαβά και ο επίτιμος αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ. Κ. Πλάκας.