ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Θ. ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Συνδημότισσες και συνδημότες

Διανύουμε μια μεταβατική περίοδο μετά την ολοκληρωτική άρση των αναγκαστικών περιοριστικών μέτρων που είχαν εφαρμοστεί τα δυο τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Αυτό το διάστημα έχει ξεσπάσει δυστυχώς μια νέα μεγάλη οικονομική κρίση με επίκεντρο το πολύ υψηλό κόστος στην ενέργεια, το οποίο έγινε αιτία να βιώνουμε όλοι μας ένα πρωτοφανές καθεστώς ακρίβειας σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, τα μέσα, τα προϊόντα και τα τρόφιμα.

Η Δημοτική αρχή, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητά της παρεμβαίνει και στηρίζει συνεχώς τους ευάλωτους συμπολίτες μας, τις τοπικές κοινωνίες, αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες και τη μεγάλη αγωνία τους για το παρόν και κυρίως για το μέλλον.

Βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι μόνο με αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να πορευτούμε με ασφάλεια στη νέα μετά – COVID εποχή που μόλις άρχισε.

Εύχομαι ολόψυχα, η γέννηση του Θεανθρώπου, να σηματοδοτήσει την έναρξη μια νέας περιόδου για τον τόπο, γεμάτη ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

 

 111112222222222.jpg - 119,47 kB