Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Θ. ΣΤΑΘΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου, επειδή, στα πλαίσια διεξαγωγής των αγώνων του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυμνασίων - Λυκείων στο Νομό Καρδίτσας, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κερδίζοντας στον τελικό που έγινε την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο γήπεδο της Τ.Κ. Κρανιάς, το 2ο ΕΠΑ.Λ Καρδίτσας με σκορ 4-1.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος σε σχετική δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Η ουσιαστική στήριξη της Διεύθυνσης και των καθηγητών του ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου, σε συνδυασμό με την άριστη καθοδήγηση του γυμναστή – προπονητή κ. Ευάγγελου Καραμπέκου, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την εντυπωσιακή πορεία πρωταθλητισμού που διέγραψε φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου μας. Απονέμω τα εύσημα, σε αυτούς, μα και στους μαθητές – αθλητές που αγωνίστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα με περίσσιο πάθος και αυταπάρνηση προκειμένου να διακριθεί η ομάδα. Το πέτυχαν με σκληρή και ομαδική δουλειά, πανηγυρίζοντας μαζί με όλους εμάς τον τίτλο του πρωταθλητή τον οποίο κατέκτησαν σε αμφίρροπη αναμέτρηση με το μαχητικό σύνολο του 2ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας. Πρόκειται για δυναμική ομάδα που αποτελείται από αξιόλογα στελέχη, με σημαντικές ικανότητες, τα οποία συγχαίρω ιδιαίτερα για τη μεγάλη ανταγωνιστικότητα που επέδειξαν στο φετινό πρωτάθλημα. Αμέσως μετά το Πάσχα, το ΕΠΑ.Λ Μουζακίου θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται σε ανώτερο επίπεδο και συγκεκριμένα στο σχολικό πρωτάθλημα της περιφέρειάς μας, έχοντας ως στόχο έναν πανθεσσαλικό και γιατί όχι στη συνέχεια, έναν πανελλαδικό τίτλο. Εύχομαι απ’ την καρδιά μου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα παιδιά μας την οποία πιστεύω ότι αξίζουν και με το παραπάνω».

22.jpg - 240,84 kB