Ικανοποίηση στο Δήμο Μουζακίου για χρηματοδότηση 10.500 ευρώ του ΚΔΑΠ από το ΥΠ.ΕΣ.

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, έκτακτη πρόσθετη οικονομική στήριξη ύψους 10 εκατ. ευρώ για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) 141 Δήμων της χώρας.
Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Δήμος Μουζακίου που θα λάβει ως επιχορήγηση 10.500 ευρώ, η οποία ήταν απολύτως αναγκαία για να συνεχιστεί με ομαλότητα η λειτουργία του δημοτικού ΚΔΑΠ.
Με αφορμή αυτή την πολύ θετική εξέλιξη ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Δημοτική αρχή μας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την κεντρική διοίκηση διεκδικώντας πρόσθετους πόρους για την αντιμετώπιση πραγματικών λειτουργικών αναγκών που προκύπτουν για τις κοινωνικές και εκπαιδευτικές δομές του Δήμου. Εκφράζουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την απόφαση του Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα να εγκρίνει επιπλέον οικονομική ενίσχυση του ΚΔΑΠ που θα δώσει άμεσα λύσεις σε λειτουργικά του ζητήματα. Η κοινή προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας συνεχίζεται».