Συγκέντρωση ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους σε συνεργασία με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Μαυρομματίου

Πρωτοβουλία για τη στήριξη των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αναλαμβάνει ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Μαυρομματίου.
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 16/08, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μαυρομματίου, Εύη Τρίμμη Πάτα και Ηλία Πάτα, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Πούπη, προκειμένου να συγκεντρωθούν ζωοτροφές για τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης τόνισε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Μαυρομματίου και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στηρίζουμε τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους που είδαν εν μία νυκτί το βιός τους να καταστρέφεται».
Από την πλευρά τους τα μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μαυρομματίου, ανέφεραν: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μουζακίου, κ.Στάθη για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Ο Σύλλογός μας βλέποντας την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι συνάδελφοί μας, χωρίς να ξεχνά τις τραγικές στιγμές που βιώσαμε λόγω «Ιανού», στηρίζει ηθικά και υλικά τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους».   
Παρακαλούνται, όσοι δημότες, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις επιθυμούν να βοηθήσουν, να προσέρχονται στον χώρο της Γεφυροπλάστιγγας στο Μουζάκι, από την Δευτέρα 16/08 ως την Παρασκευή 20/08  προκειμένου να προσφέρουν τροφές για ζώα (αιγοπρόβατα, βοοειδή, κουνέλια, πουλερικά, χοίρους, άλογα, γάτες, σκύλους κλπ.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση στήριξης των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων, μπορείτε να απευθυνθείτε  στο τηλέφωνα: 6973186682 (Εύη Τρίμμη Πάτα), 6975728515 (Κωνσταντίνος Μανίκας).