Συγκέντρωση αγαθών για την στήριξη των πυρόπληκτων

 

Ο Δήμος Μουζακίου με αίσθημα αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων και την ΔΗΚΕΔΗΜ, απευθύνει έκκληση στους πολίτες για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς συμπαράσταση και βοήθεια των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

 

Η συγκέντρωση των αγαθών στο Μουζάκι θα γίνεται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, από την Τετάρτη 11/08 έως την Παρασκευή 13/08, ώρες 09:00 – 13:00 και από την Δευτέρα 16/08  έως και την Τετάρτη 18/08, ώρα 09:00 με 13:00.

 

Οι δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων θα απευθύνονται στους Προέδρους και στα μελή των Τοπικών Συμβουλίων για τον τρόπο και τον τόπο της συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης.

 

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

 

·        Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, κρουασάν, μπισκότα, γάλατα εβαπορέ, μακαρόνια, ρύζι, χυμοί, νερό εμφιαλωμένο κλπ)

 

·        Ζωοτροφές (για οικόσιτα ζώα)

 

·        Φαρμακευτικό υλικό (γάζες, παυσίπονα, αλοιφές για εγκαύματα, φυσικά δάκρυα, ασπιρίνη, οξυγόνο μιας χρήσης, αντιβιοτικές/ενυδατικές κρέμες, μάσκες, κλπ)

 

·        Είδη προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, μωρομάντηλα, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, πάνες κ.ά.

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της ΔΗΚΕΔΗΜ, 2445350137