Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι τελικοί αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ κορασίδων (Κ18)

Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κοριτσιών Κ18 θα λάβει χώρα την Τρίτη 10/08, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μουζακίου. Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στον Δήμο Μουζακίου, ο οποίος σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα,  παραχώρησαν στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Στο εν λόγω γήπεδο, θα γίνουν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Αγώνων Πετοσφαίρισης, οι αγώνες της Τελικής Φάσης της Β' Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως για πρώτη φορά ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Μουζακίου. Έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, καταφέραμε να «φέρουμε» στον Δήμο  μας μια μεγάλη διοργάνωση και αποτελεί τιμή για τον τόπο μας η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κορασίδων Κ18. Στόχος μας είναι ο Δήμος Μουζακίου να γίνει αθλητικό κέντρο το οποίο θα φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις, όπως είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ». 
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
•    Τρίτη 10/8/202, ώρα 20.00 ΑΟ Καβάλας - ΑΟ Μαρκόπουλου. Μεγάλος Τελικός (θέσεις 1-2)