Ανακοίνωση συνεργασίας με το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» - Συνάντηση μελών με τον Δήμαρχο Μουζακίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 16/07 στο δημαρχείο, μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», παρουσία του Αντιδημάρχου Νίκου Πούπη.
Στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Δήμο Μουζακίου, μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος θα βρίσκονται κάθε Τετάρτη (ώρες 13:00 -18:00) στο Κέντρο Κοινότητας Μουζακίου και θα προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους κατόπιν ραντεβού, σε παιδιά, εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες και φορείς. Θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, συμβουλευτικής, μαθησιακής ενίσχυσης, ενημέρωσης και πρόληψης μέσω εξατομικευμένων παρεμβάσεων βασισμένων κατόπιν αξιολόγησης στις ανάγκες του κάθε παιδιού κι εφήβου.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «Οφείλω να αποδώσω τα εύσημα στις τρεις εξαίρετες κύριες, την ψυχολόγο Δήμητρα Γούσιου, την ειδική παιδαγωγό Δήμητρα Μανώλη και την κοινωνική λειτουργό και συνδημότισσα Όλγα Αθανασίου, καθώς και στον παιδοψυχίατρο Κωνσταντίνο Σιώμο, που είναι οι άνθρωποι που στελεχώνουν το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας, μέσα από την οποία εντελώς δωρεάν, παιδιά και έφηβοι θα μπορούν να ενημερώνονται πάνω σε θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία βρίσκοντας στήριξη και βοήθεια. Ας μην ξεχνάμε πως τόσο η αναπάντεχη πανδημία όσο και ο καταστροφικός «Ιανός», μας έφεραν αντιμέτωπους με καινούρια δεδομένα στη ζωή και επηρέασαν την ψυχοσύνθεσή μας. Ως εκ τούτου, με αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης προς το συνάνθρωπό μας, θεωρούμε πως η παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης έχει τεράστια σημασία».
Για ραντεβού και για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να προσέλθετε στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας Μουζακίου, κάθε Τετάρτη 13:00 -18:00 καλώντας στο τηλέφωνο της δομής 2441022310 (εσωτ. γραμμή 2).