Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου, με τους Αντιπεριφερειάρχες Καρδίτσας και Τρικάλων για θέματα «Ιανού»

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Κωστή Νούσιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Φούντα, του Προέδρου της ΤΚ Παλαιοχωρίου, Γιάννη Σακκά, του Προέδρου της ΤΚ Μαγούλας Πέτρου Βακουφτσή και της μηχανικού, Φωτεινής Καλλιάρα.  

 

Η συνάντηση έγινε στην κοίτη του ποταμού Παμίσου, στη θέση «Φλέβες» της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου, με σκοπό τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν στην αντιπλημμυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής. Ακολούθησε αυτοψία και σε σημεία των ΤΚ Μαγούλας, Μαγουλίτσας και Παλαιοχωρίου, στο οποία υπάρχουν ζητήματα λόγω «Ιανού».

 

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «Βρεθήκαμε μεταξύ άλλων στην θέση «Φλέβες», καθώς και σε σημεία των πεδινών τοπικών κοινοτήτων που έχουν πληγεί σημαντικά από τη θεομηνία του «Ιανού». Υπάρχει προγραμματισμός διαπλάτυνσης και καθαρισμού της κοίτης του ποταμού Παμίσου και των παρακείμενων στραγγιστικών αυλάκων, ο οποίος θα συμβάλει σημαντικά στην προστασία του τόπου μας. Η δέσμευση των Αντιπεριφερειαρχών Καρδίτσας και Τρικάλων, είναι πως με συνεργασία και συντονισμένες  ενέργειες θα εργαστούμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση».