Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα πραγματοποίησε την Δευτέρα 16/05 στο γραφείο του στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης.
Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πορεία αποκατάστασης των καταστροφών από τον «Ιανό» και η αναλυτική ενημέρωση του Δημάρχου στον Υπουργό Δικαιοσύνης, για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό οι αναγκαίες παρεμβάσεις και η υλοποίηση των έργων υποδομής στον Δήμο Μουζακίου.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, κ. Στάθης, τόνισε: «Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε η συνάντησή μου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα. Όπως αντιλαμβάνεστε, στη συζήτησή μας κυριάρχησε το θέμα του «Ιανού», καθώς ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποστείλει στα αρμόδια και συναρμόδια υπουργεία τεχνικά δελτία ύψους 50 εκ ευρώ, αναμένοντας την απαραίτητη χρηματοδότηση. Ενημέρωσα τον Υπουργό, ο οποίος είναι γνώστης της κατάστασης, πως οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν κυρίως στα χωριά του ορεινού όγκου, χρήζουν προτεραιοποίησης. Από την πλευρά του ο κ.Τσιάρας, δεσμεύτηκε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα μεταβεί στο Μουζάκι, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των αποκαταστάσεων και τον προγραμματισμό υλοποίησης των άμεσων – αναγκαίων έργων από πλευράς Δημοτικής Αρχής Μουζακίου».