Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα από τα rapid tests σε Μουζάκι, Κρανιά και Μαγούλα To νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Δήμου Μουζακίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, που αφορούν στην δωρεάν μαζική λήψη ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), σε Μουζάκι, Κρανιά και Μαγούλα.
Συγκεκριμένα, στη δειγματοληψία που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 08/05 στο Μουζάκι, έναντι της Εθνικής Τράπεζας τα αποτελέσματα από τα 63 rapid tests είναι όλα αρνητικά. Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα και στην Μαγούλα, μετά από 68 δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν χτες Παρασκευή 07/05 στην κεντρική πλατεία του χωριού αλλά και στην Κρανιά όπου την Πέμπτη 06/05 προσήλθαν για rapid test 38 άτομα.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, μαρτυρούν πως οι δημότες μας ακολουθούν τις συστάσεις των ειδικών και επιδεικνύουν ατομική και συλλογική ευθύνη. Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, φροντίσαμε τόσο σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, όσο και με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, να διοργανώσουμε δράσεις προληπτικών ελέγχων με rapid tests, προκειμένου να υψώσουμε ένα «τείχος» απέναντι στον αόρατο εχθρό της πανδημίας. Σε συνδυασμό και με τους εμβολιασμούς φτάνουμε στο τέλος και με σταθερά βήματα επανερχόμαστε στην κανονικότητα».
Όσον αφορά στο νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα για rapid tests στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μουζακίου, έχει ως εξής:
•    Τρίτη 11/05, στην κεντρική πλατεία Ριζοβουνίου (ώρες 11:00 – 14:00)
•    Πέμπτη 13/05, στην κεντρική πλατεία Γελάνθης (ώρες 11:00 – 14:00)
•    Παρασκευή 14/05, στην κεντρική πλατεία Λαζαρίνας (ώρες 11:00 – 14:00)
•    Σάββατο 15/05, στο Μουζάκι, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα (ώρες 10:00 – 15:00)