Τις πανελλήνιες πρωταθλήτριες ποδοσφαίρου βράβευσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Σε μία σεμνή τελετή στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός βράβευσε τις μαθήτριες του Λυκείου Μουζακίου που κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κάνοντας υπερήφανη όλη την τοπική κοινωνία του Μουζακίου και της Θεσσαλίας γενικότερα.
Ο Δήμαρχος στη σύντομη τοποθέτησή του ανέφερε: «Είναι χαρά και τιμή να σας υποδεχόμαστε στο Δημαρχείο μετά την τεράστια επιτυχία σας να κατακτήσετε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στους μαθητικούς αγώνες. Η προσήλωσή σας στο στόχο, το μεράκι σας, η πίστη σας και ο αγώνας σας επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον θα αποτελείται παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Είμαστε υπερήφανοι για σας και μας δώσατε μεγάλη χαρά με την επιτυχία σας. Μαζί με σας συγχαίρω το Διευθυντή σας, το Γυμναστή σας και ψυχή της προσπάθειάς σας, τους καθηγητές σας και κυρίως τους γονείς σας για τη συμπαράσταση που σας παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων που δώσατε.»
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κουτσογιάννης και Καλιώρας, ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Φιλίππου και ο Γυμναστής και προπονητής της ομάδας κ. Δεληγιάννης.
Ο Δήμαρχος απένειμε επαίνους σ’ όλους και επί πλέον στις μαθήτριες έκανε δώρο από ένα βιβλίο.