ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για την πρόσληψη συνολικού προσωπικού δεκατριών (13) θέσεων ως ωρομίσθιοι Καθηγητές Μουσικής µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Moυζάκι 16/08/2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ                                            Αριθ. Πρωτ.: 220

∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

∆ΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (∆Η.Κ.Ε.∆Η.Μ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Για την πρόσληψη συνολικού προσωπικού δεκατριών (13) θέσεων ως ωρομίσθιοι Καθηγητές  Μουσικής  µε  σύμβαση  εργασίας  ιδιωτικού  δικαίου  ορισμένου  χρόνου έως  εννέα (9) μηνών  διάρκειας  απασχόλησης  στο  Δημοτικό  Ωδείο  Μουζακίου  (Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού - ΦΕΚ 1818/Β/02-09-2009).

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Έχοντας υπόψη:

 

1) Τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ.1 και την παράγραφο 2 του άρθρου 14 παρ.1 του ν.2190/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει µε το µε το άρθρο 1 του ν.3812/2009, δεν υπάγονται στις διατάξεις των κεφαλαίων Α’, Β’ και Γ’ του Ν.2190/94 «Το εκπαιδευτικό προσωπικό ή διδακτικό προσωπικό των ΑΕΙ, των ΤΕΙ και των µε οποιαδήποτε ονομασία σχολών ή σχολείων ή υπηρεσιών του Δημοσίου, των ΝΠ∆∆, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού και των νομικών προσώπων που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο» καθώς και «Οι λογοτέχνες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι για απασχολήσεις που προσιδιάζουν στην ιδιότητά τους» και άρα η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού εξαιρείται από τη διαδικασία ελέγχου του ΑΣΕΠ.

2) Το Π.∆. 524/1980.

3) Το Β.∆. 16/1966 (ΦΕΚ Α’ 7), όπως ισχύει σήμερα.

4) Τις διατάξεις του Ν. 4325/2015.

5) Την αριθ. Πρωτ: 26215/09-04-2019, απόφαση του Υπ. Εσωτερικών, με την οποία εγκρίθηκε η απασχόληση δεκαπέντε (15) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έναντι αντιτίμου στην επιχείρησή μας.

6) Την υπ’ αριθ. πρωτ. 9065/95022/20-06-2019 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με θέμα : «Συγκρότηση Επιτροπής Επιλογής Καλλιτεχνικού Προσωπικού για το Ν.Π.Ι.Δ. “Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.)” του Δήμου Μουζακίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Π.Δ. 524/1980».

7) Την υπ’ αριθ. πρωτ: 62/16-01-2019 βεβαίωση της προέδρου της ∆Η.Κ.Ε.∆Η.Μ. για την πρόβλεψη διάθεσης πίστωσης προσωπικού.

Προκηρύσσει την πρόσληψη δεκατριών (13) Καθηγητών  Μουσικής  ΠΕ/ΤΕ/∆Ε  ως  ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια απασχόλησης έως εννέα (9) μηνών για την κάλυψη της διδασκαλίας μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου της ∆Η.Κ.Ε.∆Η.Μ. ως εξής:

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός

Θέσης

Ειδικότητα

Διάρκεια

Σύμβασης

Υπηρεσία

Έδρα

Υπηρεσίας

Αριθμός

Θέσεων

 

 

01

Π.Ε. ή Τ.Ε. Καθηγητή Βιολιού (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει

Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

 

Μουζάκι

 

 

2

 

02

Τ.Ε. Καθηγητή Φλάουτου & Ανώτερων Θεωρητικών (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει

Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

Μουζάκι

 

 

1

03

Τ.Ε. Καθηγητή Πιάνου & Ανώτερων Θεωρητικών (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει

Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

Μουζάκι

3

 

04

Τ.Ε. Καθηγητή Κλασσικής Κιθάρας (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

Μουζάκι

 

 

1

 

05

Τ.Ε. Καθηγητή Μονωδίας (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

Μουζάκι

 

 

1

06

Τ.Ε. Ανώτερων Θεωρητικών (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει

Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

Μουζάκι

1

07

Δ.Ε. Καθηγητή Ντραμς – Κρουστών  (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει

Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

Μουζάκι

 

 

1

 

 

08

Δ.Ε. Καθηγητή Κλαρίνου (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει

Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

 

Μουζάκι

 

 

1

 

 

09

Δ.Ε. Καθηγητή Ηλεκτρικής Κιθάρας (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει

Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

 

Μουζάκι

 

 

1

10

Τ.Ε. Καθηγητή Λαούτου (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει

Δασκάλου Επιμελητή)

 

Έως 30.06.2020

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

 

Μουζάκι

 

 

1


         

Ελλείψει υποψηφίων με τα τυπικά προσόντα ή σε περίπτωση άρνησης αποδοχής πρόσληψης από υποψηφίους, για κάθε ειδικότητα μπορούν να προσληφθούν υποψήφιοι με λιγότερα τυπικά προσόντα.

 

 

Οι υποψήφιοι μαζί με την Αίτηση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς και επί ποινής Αποκλεισμού

τα εξής δικαιολογητικά:

1.   Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των σελίδων όπου αναφέρονται τα προσωπικά στοιχεία σε διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομιστεί και πιστοποιητικό γέννησης.

2.   Υπεύθυνη Δήλωση του υποψηφίου κατά τον Ν. 1599/1986, στην οποία θα δηλώνεται ότι: Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007

Α) Δεν έχει καταδικασθεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,

Β) Δεν είναι υπόδικος που έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης Α΄, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί,

Γ) Δεν έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή,

Δ) Δεν τελεί υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις

Ε) Έχει υγεία και φυσική κατάσταση που του επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία προσλαμβάνονται.

ΣΤ) Τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).

3.   Βιογραφικό Σημείωμα.

4.  Αντίγραφο των απαιτούμενων Τίτλων σπουδών:

i.         Για τους πίνακες 3.1.1, 3.1.3 και 3.1.4, απαιτείται Δίπλωμα ή Πτυχίο από αναγνωρισμένο Ωδείο ή Μουσική Σχολή της ημεδαπής ή πτυχίο ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής. Μουσικός τίτλος δηλούμενος και μη προσκομιζόμενος λαμβάνεται υπόψιν, μόνο όταν αντί του τίτλου προσκομίζεται βεβαίωση του ΥΠ.ΠΟ. κατοχής του τίτλου.

ii.       Για τους Τίτλους Σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην Αλλοδαπή, βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ – Α. ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ.

iii.      Για τους τίτλους σπουδών «Τριτοβάθμιας Μουσικής Εκπαίδευσης» των πεδίων 1 και 2 του πίνακα

3.1.2 (Διδακτορικό Δίπλωμα, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης) απαιτείται τίτλος σπουδών αναγνωρισμένου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο ομοταγούς ιδρύματος της αλλοδαπής.

iv.     Για το Πτυχίο Μουσικών Σπουδών του πίνακα 3.1.2 απαιτείται Πτυχίο Τμήματος Μουσικών Σπουδών ή Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο ομοταγούς ιδρύματος της αλλοδαπής.

v.       Για την απόδειξη της συνάφειας του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με την μουσική Παιδαγωγική ή την διδακτική της μουσικής ο υποψήφιος θα πρέπει να προσκομίσει υπόμνημα από το οποίο να προκύπτει η συνάφεια.

5.   Απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου ή Λυκείου της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.

6.   Για την απόδειξη της Διδακτικής Προϋπηρεσίας απαιτείται:

i.         Βεβαίωση αναγνωρισμένου Ωδείου ή Μουσικής Σχολής της ημεδαπής ή αντίστοιχο της αλλοδαπής συνοδευόμενης από βεβαίωση ενσήμων ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκειά της. Για την απόδειξη τυχόν πρόσθετης εκπαιδευτικής δραστηριότητας (πίνακας 3.1.1) απαιτείται βεβαίωση φορέων του δημοσίου ή αναγνωρισμένου μη ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής συνοδευόμενης από βεβαίωση ενσήμων ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκειά της.

ii.       Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, για το είδος και τη χρονική διάρκεια της προϋπηρεσίας και μία τουλάχιστον σχετική σύμβαση ή δελτία παροχής υπηρεσιών, που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια και το είδος της προϋπηρεσίας.

 

Όταν η προϋπηρεσία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται:

i.         Βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε, στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης του ενδιαφερομένου και

ii.       Όταν ο χρόνος εμπειρίας έχει διανυθεί σε υπηρεσίες δημόσιου χαρακτήρα της αλλοδαπής, μπορεί να αποδεικνύεται και με βεβαίωση του αντίστοιχου δημόσιου φορέα.

 

Τα δικαιολογητικά του υποψηφίου, ο οποίος επικαλείται εμπειρία που αποκτήθηκε στο εξωτερικό, θα πρέπει να συνοδεύονται και από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

7.   Για την απόδειξη βαθμίδας καθηγητή ή δασκάλου απαιτείται βεβαίωση προϋπηρεσίας από αναγνωρισμένο Ωδείο ή Μουσική Σχολή στην οποία να αναγράφεται ο αριθ. έγκρισης πρόσληψης του ΥΠ.ΠΟ. στην εν λόγω βαθμίδα ή υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία θα δηλώνονται τα ανωτέρω στοιχεία.

8.   Για την απόδειξη της Καλλιτεχνικής Σταδιοδρομίας, απαιτείται η προσκόμιση των αντιστοίχων παραστατικών (προγράμματα, υπομνήματα, βεβαιώσεις, συστατικές, ψηφιακά αρχεία) των στοιχείων του πίνακα 3.3.1

9.   Για την απόδειξη ανεργίας απαιτείται βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης (δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).

10.             Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου Δήμου ή Κοινότητας πρόσφατης έκδοσης (εντός 2 μηνών από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων) ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται το έτος γέννησης του υποψηφίου και ο Δήμος ή η Κοινότητα εις τα μητρώα αρρένων ή το γενικό μητρώο δημοτών του οποίου είναι εγγεγραμμένος.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους µε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της ∆Η.Κ.Ε.∆Η.Μ. (Μουζάκι, Καραϊσκάκη 1, Δημαρχείο Μουζακίου, ΤΚ.43060), υπεύθυνη κ. Χρυσή Καρρά, τηλέφωνο: 2445350137) από  τις  22/08/2019 έως 02/09/2019 και  ώρες  09:00 π.µ. έως 14:00µ.µ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε μία τοπική εφημερίδα ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας µας, στην ιστοσελίδα μας (www.dikedim.gr) και στο χώρο ανακοινώσεων των γραφείων της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς µε συστημένη επιστολή το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία, που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται  στην αίτηση του υποψηφίου.  

 

Ομαδική αποστολή αιτήσεων ταχυδρομικώς θεωρούνται άκυρες και απορρίπτονται.

 

Μουζάκι 16/08/2019

Η ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΗΣ ∆Η.Κ.Ε.∆Η.Μ.

 

ΦΑΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ