ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                           Μουζάκι 07/10/2022                                          
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                  Αριθ. Πρωτ. :   8313

                                    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                              30η

Για  τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Μέλος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσογιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Ζαρνακούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
1.    Καταραχιά Αχιλλέα (ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ)

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος την 11η Οκτωβρίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί εκλογής Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής.
2.    Περί παράτασης ή μη προθεσμίας περάτωσης του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΣΥΓΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 05/2019).
3.    Περί παράτασης ή μη προθεσμίας περάτωσης του έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 19/2021).
4.    Περί έγκρισης ή μη επιμήκυνσης χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης της σύμβασης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΟΔΟΥ Τ.Κ. ΟΞΥΑΣ» (Α.Μ. 08/2018).
5.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας προφορικής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση των αριθ. 1, 36 δημοτικών καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς της Τ.Κ. Μουζακίου.
6.    Περί έγκρισης έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπόλογου υπαλλήλου για την πληρωμή υπηρεσίας ελέγχου και σχετικών αδειών για τη δόμηση του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου.
7.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΤΩΝ Τ.Δ. ΤΟΥ Δ. ΠΑΜΙΣΟΥ» (Α.Μ: 04/2022).
8.    Περί πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) στο πλαίσιο της πράξης «2η Τροποποίηση της Πράξης ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ με Κωδικό ΟΠΣ 5009729 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».
9.    Περί έγκρισης έκθεσης εσόδων – εξόδων Γ’ τριμήνου οικονομικού έτους 2022.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος
Στάθης Θεοφάνης