ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                 
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                                        Μουζάκι 18/03/2022
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                            

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Για  τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσογιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Ζαρνακούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
1.    Μπεμπέ Παύλο ( Λαζαρίνας)
2.    Κορώνη Γεώργιο (Ελληνοπύργου)

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος την 22η Μαρτίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί έγκρισης των πρακτικών φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων στη Τ.Κ. Λαζαρίνας.
2.    Περί τροποποίησης και καθορισμός των τελών άρδευσης στην Τ.Κ. Ελληνοπύργου από το έτος 2022 και εφεξής.
3.    Περί αποδοχής εγκριτικής απόφασης και έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για την υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους».
4.    Περί έγκρισης του πρακτικού 3ου ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση οικονομικών προσφορών κατά σειρά κατάταξης με βάση την συνολική βαθμολογία κατά τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού άνω των ορίων μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος-τηλεχειρισμός) παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μουζακίου» (Α.Μ. 15/2020).
5.    Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Μουζακίου (υπόθεση Μπαταγιάννης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία με δ.τ. Βοσκοπούλα ΑΕΒΕ).
6.    Περί συγκρότησης επιτροπών για την παρακολούθηση & παραλαβή προμηθειών και γενικών υπηρεσιών του Δήμου Μουζακίου σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016 για το έτος 2022.
7.    Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης