ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                       
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                                        Μουζάκι 15/05/2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                           

                                                 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                                            11η

Για  τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Πούπη Νικόλαο (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Κουτσουγιάννη Ιωάννη (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Γκινή Επαμεινώνδα (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πατσιαούρα Ιωάννη (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Πολυμερόπουλο Χρήστο Μάριο  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
1.    Κορώνης Γεώργιος (Πρόεδρος Τ.Κ. Ελληνοπύργου)
2.    Βακουφτσής Πέτρος (Πρόεδρος Τ.Κ. Μαγούλας)
3.    Καταραχιάς Αχιλλέας (Πρόεδρος Τ.Κ. Μουζακίου)
4.    Σακκάς Ιωάννης (Πρόεδρος Τ.Κ. Παλαιοχωρίου)

Σας προσκαλώ σε τακτική  συνεδρίαση που θα γίνει την 19η Μαΐου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί αξιολόγησης προσφορών, για την επιλογή Τραπεζικού ιδρύματος, για τη διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου.
2.    Περί έγκρισης απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγής υπόλογου για την πληρωμή πάγιου τέλους δήλωσης ακινήτων του Δήμου Μουζακίου στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
3.    Περί σύνταξης του κανονισμού λειτουργίας του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) πολιτικής προστασίας του Δήμου Μουζακίου.
4.    Περί αποδοχής δωρεάς σύνταξης μελέτης που αφορά υδρογεωλογική έκθεση της αντικατάστασης αρδευτικής γεώτρησης στη θέση «Καλαμποκιές» της Τ.Κ. Παλαιοχωρίου.
5.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης με σκοπό την ανέγερση πρόχειρης σταυλικής εγκατάστασης στη Τ.Κ. Μαγούλας.
6.    Περί αποδοχής δωρεάς κατασκευή πέργκολας σε αντικατάσταση παλαιάς στη θέση «Σταυρός» της Τ.Κ. Ελληνοπύργου.
7.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου προμήθειας καυσίμων έτους 2020.
8.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθ. 35 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Μουζακίου.
9.    Περί υποβολής πρότασης στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση 2019» του χρηματοδοτικού προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2019-2020 του Πράσινου Ταμείου και έγκριση της μελέτης του έργου «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ- ΦΑΣΗ Β» (Α.Μ: 03/2020)..
10.    Περί συγκρότησης επιτροπών διαγωνισμών έργων.
11.    Περί καθορισμού του τρόπου υλοποίησης του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ: 05/2019) και καθορισμός των όρων δημοπράτησης αυτού.
12.    Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για τη παροχή γνωμοδότησης επί ένστασης του αναδόχου του έργου «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ – Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ» κατά του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου.
13.    Περί καθορισμού του τρόπου υλοποίησης έργων.
14.    Περί παράτασης προθεσμίας περάτωσης εργασιών του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ» (Α.Μ: 05/2018).
15.    Περί παράτασης προθεσμίας περάτωσης εργασιών του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ: 04/2018).
16.    Περί έγκρισης των τευχών δημοπράτησης του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ: 05/2019).
17.    Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020.

«Κατά τη συνεδρίαση παρακαλούνται τα μέλη να τηρούν το νομοθετικό πλαίσιο που καθορίζει τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του (συνεδρίαση κεκλισμένων των θυρών-ελάχιστη απόσταση μεταξύ των μελών-μάσκα-γάντια μίας χρήσης).»

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης