Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μουζακίου σε συνεργασία με την Α21

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μουζακίου σε συνεργασία με την Α21, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που κινητοποιείται από την ελπίδα ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα διασωθούν από την δουλεία και θα βρουν αποκατάσταση διοργάνωσε στις 13/09/2019 ημερίδα με θέμα: « εκπαίδευση σε μεθόδους αναγνώρισης εμπορίας ανθρώπων επαγγελματιών πρώτης γραμμής». Στόχος της Α21 είναι η ¨ Ελευθερία¨ για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Οι εισηγητές είναι επαγγελματίες πρώτης γραμμής της 1109, γραμμή για την ενημέρωση και καταγγελία περιστατικών ανθρώπινης εμπορίας. Είναι τιμή μας που στην εκδήλωση μας παρευρέθηκαν ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θ. Στάθης, αιρετοί των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας, η Αστυνόμος Α΄κα Τσακοπούλου Μαρία, η οποία έκανε παρέμβαση, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Δ\ντης του Δ.ΙΕΚ Τρικάλων κ. Πρ. Γκιμούσιας, συνάδελφοι από τα Κέντρα Κοινότητας Πύλης, Αργιθέας και Νοτίου Πηλίου, εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, εργαζόμενοι από τα Βοήθεια Στο Σπίτι Μουζακίου και Αργιθέας,εργαζόμενοι του Δήμου Μουζακίου  και εκπαιδευτικοί.     

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερικού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.