Κατασκευάζεται το έργο αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων του Αγναντερού

•    Ο προϋπολογισμός του είναι 30.000 ΕΥΡΩ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο των αναπλάσεων των κοινόχρηστων χώρων του Αγναντερού με συνολικό προϋπολογισμό 30.000 ΕΥΡΩ. Ο ανάδοχος κ. Μυλωνάς προχωρά με γρήγορους ρυθμούς την εκτέλεση του έργου, μέσα από το οποίο προβλέπεται η επίστρωση του δρόμου δίπλα από την πλατεία του Αγναντερού με κυβόλιθους ώστε να μετεξελιχθεί σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.
Οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν είναι οι εξής:

Πλακόστρωση με κυβόλιθους κεντρικού δρόμου ( Βόρεια του Ι. Ναού Απ. Πέτρου και     Παύλου) της  Τ.Κ. Αγναντερού συνολικής επιφάνειας οχτακόσιων τετραγωνικών
μέτρων.  Κατασκευή αποχέτευσης συλλογής των όμβριων υδάτων (6.00μέτρων).
Η υφιστάμενη άσφαλτος του δρόμου θα χρησιμοποιηθεί ως σταθερή βάση πάνω στην    οποία θα τοποθετηθούν οι κυβόλιθοι με την άμμο ως υλικό σύνδεσης και πλήρωσης.
Θα ληφθεί ειδική μέριμνα στη φάση της κατασκευής ώστε να δοθούν οι κατάλληλες    κατά μήκος και  κατά πλάτος κλίσεις έτσι ώστε να υπάρχει απορροή των επιφανειακών    όμβριων υδάτων. Οι κυβόλιθοι θα είναι ανάλογης αντοχής ώστε ο δρόμος ο οποίος έχει    κυκλοφορία να δέχεται τα φορτία των βαρέων οχημάτων.
«Με τη συγκεκριμένη εργολαβία που έχει προϋπολογισμό 30.000 ΕΥΡΩ ολοκληρώνεται μία αισθητική και λειτουργική παρέμβαση στους κοινόχρηστους χώρους του Αγναντερού. Η περιοχή γύρω από την κεντρική πλατεία του χωριού αναβαθμίζεται και αποκτά νέα μορφή προς όφελος των κατοίκων και της περιοχής» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου που επισκέφθηκε το έργο για δει από κοντά την πορεία υλοποίησής του.