To Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στόλισαν χθες οι μικροί μαθητές των σχολείων του Μουζακίου

 

  • Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Μουζακίου


Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εισήλθε από χθες το μεσημέρι ο Δήμος Μουζακίου. Στο κέντρο της πόλης του Μουζακίου πραγματοποιήθηκε  ο στολισμός  του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων της πόλης τους οποίους συνόδευαν οι δάσκαλοί τους.
Το κέντρο του Μουζακίου γέμισε από παιδικές φωνές που έφεραν τα δώρα και τα στολίδια τους τα οποία εναπόθεσαν στο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο που έχει τοποθετηθεί εκεί. Η εκδήλωση ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μικρούς μαθητές και ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα παρακάτω:
«Αγαπητά μας παιδιά θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσάς, όσο και τους δασκάλους σας για τη συμμετοχή σας στο στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης μας. Φέτος ο Δήμος Μουζακίου, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού σε συνεργασία μ’ όλους του τοπικούς φορείς (Εμπορικό Σύλλογο, Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου, Σύλλογο Γυναικών Μουζακίου, Συνεταιρισμό Γυναικών και Σύλλογο Αργιθεατών θα διοργανώσουμε πληθώρα εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια των εορτών αρχής γινομένης από τη σημερινή. Η σημερινή λοιπόν εκδήλωση  σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς δράσεων  που θα διοργανώσουμε μέσω του  νομικού  προσώπου πολιτισμού σε συνεργασία με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, τον εμπορικό σύλλογο Μουζακίου και τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο Δήμος Μουζακίου, αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και τις αντιξοότητες που μαστίζουν και τους δημότες μας, προσπαθεί, με ελάχιστο κόστος αλλά κυρίως με τη συνδρομή των πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων και την εθελοντική συμμετοχή δημοτών να τονώσει, ενόψει των άγιων ημερών που έρχονται, το ηθικό των συμπολιτών μας αλλά και την τοπική αγορά με ποιοτικές εκδηλώσεις. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος»
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια, εκπρόσωποι των συλλόγων του Μουζακίου και εκτός από τα σχολεία συμμετείχαν και πάρα πολλοί γονείς με τα μικρά τους παιδιά τα οποία τοποθέτησαν τα στολίδια τους και τις κάρτες τους στο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης