Ολοκληρώνεται το κλειστό Γυμναστήριο του Μουζακίου

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά πλέον το έργο της ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Μουζακίου, καθώς ο ανάδοχος του έργου βρίσκεται στη φάση της τοποθέτησης του παρκέ στο δάπεδό του.


Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στο έργο, ενημερώθηκε από τον επιβλέποντα μηχανικό της Διεύθυνσης  Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης και τον Ανάδοχο του έργου, ότι οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πλήρως σε δύο περίπου μήνες, οπότε και το κλειστό θα παραδοθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου στο Δήμο Μουζακίου.


Παράλληλα έχει συμβασιοποιηθεί το έργο της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του κλειστού γυμναστηρίου. Τα χρήματα προέρχονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με βάση τη μελέτη προβλέπεται διαμόρφωση του χώρου γύρω από το κλειστό γυμναστήριο, ώστε η πρόσβαση σ’ αυτό να είναι εύκολη, όπως επίσης και η στάθμευση.


«Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο έχει πολύ μεγάλες καθυστερήσεις που κυρίως οφείλονται στην ελλιπή του χρηματοδότηση διαχρονικά. Ευτυχώς μετά την κάλυψη των λογαριασμών που είχε καταθέσει ο ανάδοχος στη Γ.Γ.Α. πλέον συνεχίζει τις εργασίες του εντατικά και από τη νέα σχολική χρονιά το γυμναστήριο αναμένουμε να παραδοθεί σε χρήση στη μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας, όπως επίσης και στους αθλητικούς μας συλλόγους» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.