100.000 ΕΥΡΩ για το Κλειστό Γυμναστήριο του Μουζακίου

 

Το ποσό των 100.000 ΕΥΡΩ εγκρίθηκε από τη Γ.Γ.Α. προκειμένου να πληρωθεί ο λογαριασμός που έχει καταθέσει ο ανάδοχος του έργου για τις εργασίες που έχει εκτελέσει μέχρι τώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μουζακίου.

Αυτή την ενημέρωση έκανε στο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γιώργο Κωτσό που επισκέφθηκε γι’ αυτό το λόγο τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Παγάνης.

«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχει ροή χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο έργο της ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου, ενός πολύπαθου έργου που έχει ξεκινήσει εδώ και μία δεκαετία και δυστυχώς λόγω έλλειψης πιστώσεων και άλλων προβλημάτων παραμένει ακόμη ημιτελές. Ευτυχώς πλέον όλα τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και ο ανάδοχος του έργου συνεχίζει τις εργασίες του εντατικά. Το γεγονός μάλιστα ότι ο λογαριασμός που έχει καταθέσει ο ανάδοχος σύντομα θα πληρωθεί είναι ιδιαίτερα θετικό για την ολοκλήρωση του έργου» επεσήμανε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Κωτσός.

Στην επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός με τον ανάδοχο του έργου, μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη της διασφάλισης της ροής χρηματοδότησης του ζήτησε να επισπεύσει ακόμη περισσότερο τις εργασίες και εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Παράλληλα ο κ. Παγάνης ζήτησε από το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό να υποβληθεί ο λογαριασμός για την αποπληρωμή του έργου της κατασκευής του γηπέδου Μουζακίου που χρηματοδοτείται επίσης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με το ποσό των 51.000 ΕΥΡΩ.