ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Θ. ΣΤΑΘΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «Οι Γόμφοι», συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης.

Ανταλλάχθηκαν ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τον προγραμματισμό των δράσεων του Συλλόγου για το 2023.

Από τις δυο πλευρές εκφράστηκε η βούληση για συνέχιση και περεταίρω ενδυνάμωση της άριστης συνεργασίας που υπάρχει και η οποία – όπως τονίστηκε - έχει ως αποτέλεσμα την υλοποίηση σειράς επιτυχημένων πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων τόσο στο Μουζάκι, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες, με ενεργή συμμετοχή μάλιστα χιλιάδων δημοτών και επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το προεδρείο του Συλλόγου για κάθε ζήτημα που προκύπτει και για την οργάνωση παρεμβάσεων που προάγουν τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση.

Στη συνάντηση, από την πλευρά του Δ.Σ. του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «Οι Γόμφοι» έδωσαν το παρών: η Πρόεδρος κ. Βάσω Φύλλου, η Αντιπρόεδρος κ. Χρυσούλα Οικονόμου, η Γραμματέας κ. Περσεφόνη Πολυμέρου, η Ταμίας κ. Παρασκευή Τρίχα και τα μέλη κ. Λιάνα Βλάχου και κ. Γιάννα Κόκκαλη.

IMG_9260.jpg - 1,85 MB