«ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ» ΣΕ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ - ΜΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στις 9 το βράδυ, ο Δήμος Μουζακίου με το Ν.Π.Δ.Δ. (Αθλητισμός – Πολιτισμός- Νεότητα) και η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, συνδιοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Μαυρομμάτι, στο πλαίσιο των φετινών «Καραϊσκακείων».

Η μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Αρχιστράτηγου, ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Γ. Καραϊσκάκη, θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία της γνωστής σε όλους γενέτειράς του με τη συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος «Folk Ensemble VDOKHNOVENIE» από το Καζακστάν και του χορευτικού συνόλου που έχει δημιουργηθεί από τη συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων Αμπελικού και Λαμπερού.

Επιπλέον, ο Δήμος Μουζακίου με το Ν.Π.Δ.Δ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) και η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγναντερού, Δρακότρυπας και Αργιθεατών Μουζακίου, συνδιοργανώνουν τις επόμενες ημέρες παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις την Πέμπτη 23/6 και ώρα 21:00 στην Τ.Κ. Αγναντερού, την Παρασκευή 24/6 και ώρα 20:30 στην Τ. Κ. Δρακότρυπας και το Σάββατο 25/6 και ώρα 20:30 στην Τ.Κ. Μουζακίου.

Συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από τη Βουλγαρία και την Ιρλανδία.

1234561.jpg - 3,10 MB