Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι δύο  εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου εν όψει του τέλους της φετινής σχολικής χρονιάς, όπου οι μικροί μαθητές παρουσίασαν τη δουλεία τους, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους.

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Νίκος Ζαρνακούπης στην τοποθέτησή του πριν την έναρξη  ανέφερε τα παρακάτω:
«Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνεται στο Δημοτικό μας Ωδείο του Δήμου μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και οι καθηγητές σας με αμείωτο μεράκι, ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στους μαθητές μας. Το δημοτικό μας ωδείο στοχεύει στη σωστή μουσική εκπαίδευση των παιδιών μας και όχι στο κέρδος»

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στο χαιρετισμό του ανέφερε:
« Δεν θα κουραστώ να συγχαίρω και να ευχαριστώ για την άριστη δουλεία που γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο μας, τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΔΗΜ όσο και τους καθηγητές του. Ως δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Μουζακίου το 2003 θέσαμε ως προτεραιότητα την ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού Ωδείου και αποδεικνύετε όλοι σας πως αυτός ο στόχος μας δικαιώθηκε απόλυτα. Πετύχαμε με το παραπάνω τους στόχους μας και το πιστοποιεί η σημερινή σας εκδήλωση, όπως και η δημιουργία και λειτουργία της Φιλαρμονικής που για πρώτη φορά επί των ημερών μας πραγματοποιήθηκε και αυτό το όνειρο για το Δήμο Μουζακίου»

Η κεντρική εκδήλωση  λήξης της σχολικής χρονιάς της ΔΗΚΕΔΗΜ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 8 μμ στην Κεντρική Πλατεία του Μουζακίου.