Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΙΠΠΟΤΟΥΡ είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΙΠΠΟΤΟΥΡ κ. Γιάννη Χανδρή είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λαζαρίνας κ. Κώστα Σκρέτα και την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο κ. Ελένη Κατσαρού.

Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν το κονάκι του Ζωγράφου, όπου τόσο ο κ. Χανδρής, όσο και ο Δήμαρχος μοιράστηκαν την κοινή τους αγωνία για την αξιοποίηση και την ανάδειξη αυτού του τόσου σημαντικού για την περιοχή ιστορικού κτιρίου.

Κοινή πεποίθηση είναι πως το κτίριο αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το συνολικό αγρόκτημα της ΙΠΠΟΤΟΥΡ και ως τέτοιο θα πρέπει να παραμείνει

«Το αγρόκτημα της ΙΠΠΟΤΟΥΡ είναι ένα κόσμημα για το Δήμο Μουζακίου και είναι γεγονός ότι μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και το «Κονάκι του Ζωγράφου» ως ιστορικό κτίριο. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι τις ίδιες ακριβώς αγωνίες και ενδιαφέρον έχει και η οικογένεια Χανδρή με την οποία για μία ακόμη φορά πιστοποιήσαμε την άριστη συνεργασία μας και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.