Τα έργα του αναδασμού Καππά Χάρματος επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

 

  • Με ικανοποίηση διαπίστωσε τη γρήγορη υλοποίηση των έργων


Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός για την πορεία των παράλληλων έργων του αναδασμού Καππά – Χάρματος, που επισκέφθηκε χθες το πρωί και διαπίστωσε τον ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό με τον οποίο προχωράει ο ανάδοχος τις εργασίες.
Σημαντική βοήθεια να επιλύονται επί τόπου τα όποια προβλήματα προκύπτουν από την εκτέλεση των εργασιών, προσφέρουν και οι δύο πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καππά και Χάρματος κ.κ. Γκέκας και Νικάκης που βρίσκονται καθημερινά κοντά στα μηχανήματα και τους χειριστές των.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 2.952.000 ΕΥΡΩ και θα κατασκευαστούν όλα τα απαραίτητα αρδευτικά και στραγγιστικά κανάλια, καθώς και όλοι οι αγροτικοί δρόμοι που θα οδηγούν στα κτήματα των αγροτών, διευκολύνοντας έτσι την ενασχόλησή τους με τα χωράφια τους. Εδώ να σημειώσουμε πως το πρόβλημα το χειμώνα με τα λιμνάζοντα νερά που δεν είχαν διόδους διαφυγής ήταν τεράστιο και δυσχέραιναν την καλλιέργεια πολλών κτημάτων.
«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την αγροτική οικονομία της περιοχής μας και συγκεκριμένα των δύο Τοπικών μας Κοινοτήτων του Καππά και του Χάρματος. Η υλοποίηση των παράλληλων έργων του αναδασμού θα δώσει τεράστια ώθηση στους αγρότες μας, καθώς κατασκευάζονται όλα τα απαραίτητα έργα που θα διευκολύνουν την αγροτική παραγωγή και θα αυξήσουν το αγροτικό εισόδημα. Το συγκεκριμένο έργο ήταν απαίτηση των κατοίκων εδώ και χρόνια και πλέον χάρη στην ταχύτητα που επέδειξε ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός και οι υπηρεσίες του πλέον υλοποιείται» επισημαίνει ο κ. Κωτσός