Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Μουζακίου

 

  • Τα παραπάνω διεμήνυσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος στο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό


Ευχάριστα νέα μετέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σωτηρόπουλος, στο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό για το Κέντρο Υγείας Μουζακίου. Ο κ. Σωτηρόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Μουζακίου,, επισκέφθηκε και το Δήμαρχο κ. Κωτσό στο Δημαρχείο και τον ενημέρωσε πως το Κέντρο Υγείας Μουζακίου αναβαθμίζεται.
Συγκεκριμένα ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον Δήμαρχο πως θα επαναλειτουργήσει το ακτινολογικό εργαστήριο στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, ενώ έχει εγκριθεί το ποσό των 343.000 ΕΥΡΩ από το ΕΣΠΑ για την προμήθεια Ιατροτεχνολογικού και Ξενοδοχειακού εξοπλισμού και την αναβάθμιση των τριών περιφερειακών Κ.Υ. του Νομού μας (Μουζακίου, Σοφάδων και Παλαμά)
Επιπρόσθετα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου εξοπλίζεται με ένα καινούργιο ασθενοφόρο το οποίο θα εξυπηρετεί εκείνα τα περιστατικά που χρήζουν διακομιδής στο Νοσοκομείο.
Τέλος συζήτηση έγινε και τα τη στελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων, όπου ο κ. Σωτηρόπουλος διαβεβαίωσε το Δήμαρχο πως από την πλευρά του Κέντρου Υγείας καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των διαθέσιμων γιατρών να καλύπτονται όλα τα Αγροτικά Ιατρεία με γιατρό, όπως έγινε και με το Ιατρείο της Λαζαρίνας.
«Θεωρώ σημαντικές τις διαβεβαιώσεις που μας έδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σωτηρόπουλος καθώς επιλύονται προβλήματα του Κέντρου Υγείας του Μουζακίου το οποίο με την παρουσία του ακτινολόγου αναβαθμίζεται, όπως επίσης και με την προμήθεια καινούργιου ασθενοφόρου» δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος κ. Κωτσός.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντάκος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαζαρίνας κ. Σκρέτας και ο Υποδ/ντής Διοικητικού του Νοσοκομείου κ. Γρηγορίου.