Σκάφες για μπάζα και γερανοφόρο όχημα προμηθεύτηκε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μουζακίου

  • Έκκληση του Αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Μουζακίου κ. Κουτσογιάννη οι δημότες να εναποθέτουν τα μπάζα  μέσα στους κάδους

Σε δύο πολύ σημαντικές επενδύσεις προχώρησε ο Δήμος Μουζακίου, προκειμένου να εκσυχρονίσει την υπηρεσία καθαριότητας και να την καταστήσει πιο αποτελεσματική στη μάχη που δίνει για ένα Δήμο Μουζακίου πιο καθαρό.
Αγοράστηκε ειδικό γερανοφόρο όχημα με «δαγκάνα» προκειμένου να είναι πιο εύκολη η αποκομιδή κλαδιών και μεγάλων σε όγκο απορριμμάτων και επί πλέον ο δήμος Μουζακίου προμηθεύτηκε μεγάλους σιδερένιους κάδους «σκάφες» ώστε να μπορούν οι δημότες να εναποθέτουν εκεί μπάζα και να μην τα πετούν ανεξέλεγκτα με δυσάρεστες συνέπειες για το περιβάλλον.
Στο μεταξύ έκκληση προς τους δημότες του Δήμου Μουζακίου να μην πετάνε τα μπάζα ανεξέλεγκτα απευθύνει για μία ακόμη φορά ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κουτσογιάνης, κάνοντάς τους γνωστό πως ο Δήμος έχει τοποθετήσει ειδικές μεγάλες «σκάφες» γι’ αυτό το σκοπό σε καίρια σημεία του Δήμου προκειμένου να συλλέγονται εκεί τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα  και στη συνέχεια να διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι δύο «σκάφες» έχουν τοποθετηθεί η μία πίσω από το Λύκειο Μουζακίου και η άλλη στο νεκτροταφείο, όπου μπορούν οι δημότες να εναποθέτουν μπάζα και ογκώδη αντικείμενα.  Μία σκάφη έχει τοποθετηθεί στο Μαυρομμάτι και η τέταρτη θα τοποθετηθεί σε καίριο σημείο του Αγναντερού. Δυστυχώς όμως παρά το γεγονός ότι οι «σκάφες» έχουν τοποθετηθεί εδώ και πολύ καιρό αρκετοί δημότες προτιμούν να πετούν ανεξέλεγκτα τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα δημιουργώντας πρόβλημα τόσο στο περιβάλλον όσο  στη συλλογή και διαχείρισή τους.
«Καλώ όλους τους δημότες του Μουζακίου να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να διατηρήσουμε καθαρή την πόλη μας και να εναποθέτουν τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενά στις δύο ειδικές «σκάφες» που έχουμε τοποθετήσει στο Λύκειο και στο νεκροταφείο Μουζακίου, στο νεκροταφείο Μαυρομματίου και μία ακόμη θα τοποθετηθεί στο Αγναντερό» τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτσογιάννης