Ομορφαίνει ο κόμβος εισόδου του Μουζακίου από την πλευρά της Πύλης

Στην ανάπλαση του κόμβου εισόδου του Μουζακίου από την πλευρά της Πύλης, προχωρά ο Δήμος Μουζακίου στην προσπάθειά του να βελτιώσει την εικόνα των εισόδων της πόλης.
Η κατασκευή του κόμβου υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου της βελτίωσης της Οδού Λαζαρίνα Μουζακίου .
Με την ολοκλήρωση του κόμβου διευθετήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο όπου διασταυρώνονται οι δρόμοι Μουζακίου – Τρικάλων, Μουζακίου – Λαζαρίνας και η είσοδος προς την πόλη του Μουζακίου των δύο αυτών οδικών συνδέσεων.
Είναι ο δεύτερος κόμβος εισόδου που κατασκευάστηκε στο Μουζάκι, μετά το κόμβο της εισόδου από την Καρδίτσα μετά τη νέα γέφυρα του Μουζακίου, που χρηματοδοτήθηκε από το Ειδικό Πρόγραμμα της Αυτοδιοίκησης με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μουζακίου.
Παράλληλα ο Δήμος Μουζακίου υλοποίησε την κατασκευή κόμβου στην είσοδο του Μουζακίου από την πλευρά της Αργιθέας με προϋπολογισμό 270,000  ΕΥΡΩ,
Τώρα ο Δήμος Μουζακίου προχωρά στη σταδιακή αισθητική αναβάθμιση του κόμβου από την Πύλη, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα της πόλης. Παράλληλα μετά από πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου που έγινε αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμος Μουζακίου θα προχωρήσει στην περαιτέρω διάνοιξη της εισόδου προς το Μουζάκι στην περιοχή της βιβλιοθήκης προκειμένου να διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς το κέντρο της πόλης.
Τις εργασίες ανάπλασης του κόμβου παρακολουθούν από κοντά οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καλιώρας και Κουτσογιάννης που έχουν την ευθύνη για την υλοποίηση του έργου.